DEZINFECTANT SUPRAFETE 70% alcool, 0.5L - Aviz Biocide - NDC
  • DEZINFECTANT SUPRAFETE 70% alcool, 0.5L - Aviz Biocide - NDC

DEZINFECTANT SUPRAFETE 70%alc,0.5L-Avizat

19,00 lei

Dezinfectantul pentru suprafeţe (70% alcool) inerte este o soluţie lichidă, de culoare verde deschis care se foloseşte ca atare, nediluat, numai pentru uz extern. Este ideal pentru spaţii publice, comerciale, spaţii de locuit,industriale şi mijloace de transport. Suprafeţele inerte pot fi :suprafeţe de mobiler, obiecte sanitare, pardoseli, balustrade de inox, sticlă, ceramică, obiecte sau ustensile diverse.

Domeniile şi ariile de aplicare: medical/industrial/instituţional/casnic/colectivităţi/agroalimentar, în condiţii de curăţenie.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

PRODUS AVIZAT BIOCIDE.
Dezinfectantul de suprafete , Biocid Green Care Clean este autorizat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara "Cantacuzino".  

Aviz A3504/08.05.2020

Dezinfectantul pentru suprafeţe (70% alcool) inerte este o soluţie lichidă, de culoare verde deschis care se foloseşte ca atare, nediluat, numai pentru uz extern. Este ideal pentru spaţii publice, comerciale, spaţii de locuit,industriale şi mijloace de transport. Suprafeţele inerte pot fi :suprafeţe de mobiler, obiecte sanitare, pardoseli, balustrade de inox, sticlă, ceramică, obiecte sau ustensile diverse.

În domeniul medical, exemple: paturi mobile, cărucioare mobile,scaune de tratament, bancuri de laborator, dispozitive medicale neinvazive, obiecte sanitare, suprafeţe de mobilier din lemn, inox, sticlă, ceramică, ustensile, instrumente şi aparatura diversă din unităţi sanitare (spitale sau cabinete) private sau publice,etc.

În domeniile industrial/instituţional/casnic/colectiviţăţi/agroalimentar: cabinete sportive, azile, instituţii de utilitate publică, transport(privat sau public), săli de wellness/fitness, saloane de înfrumuseţare, restaurante, hoteluri, grădini în aer liber, transport(privat sau public), etc.

Face parte din categoria produselor care nu sunt destinate consumului uman.

Domeniile şi ariile de aplicare : medical/industrial/instituţional/casnic/colectivităţi/agroalimentar, în condiţii de curăţenie.

Asigură igienizarea suprafeţelor inerte/instrumentar/utilaje/ustensile , fiind un produs care se aplică prin umectarea suprafeţei sau prin pulverizarea produsului

SR EN ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015)

SR EN ISO 14001:2015(ISO 14001:2015)

SR OHSAS 18001:2008(BS OHSAS 18001:2007)

641
47 Produse

Referinte specifice

Service

Service
Transport gratuit
comenzi peste 2000 lei
0786.80.80.94
Suport Vanzari
Card Reduceri
Pentru clientii fideli
Retur produse
in 48 ore de la primire

Right Banner

right-banner-02.jpg