• Nou

Panglica Muste cu Lipici, ECO

1,00 lei

DV32 - ECO Banda adeziva pentru muste

Banda adeziva pentru muste traditionala sub forma de banda de hartie lipicioasa acoperita cu adeziv care nu se usuca. Este utilizat pentru a monitoriza prezenta mustelor si a altor insecte zburatoare in cladirile rezidentiale si economice, prin capturarea acestora.
Nu emite miros neplacut.
Nu contine insecticide.

Cantitate

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Mod de utilizare:
1. Indepartati pioneza si puneti-o intr-un loc sigur pentru utilizare ulterioara.
2. Apucati de panglica rosie, extindeti banda cu adeziv printr-o miscare circulara lasand tubul la capatul benzii adezive.
3. Fixati banda adezia cu ajutorul pionezei si a panglicii rosii acolo unde exista o cantitate mare de insecte, departe de locurile insorite, umede si unde este curent.

Recomandari: Produsul este sensibil la lumina, temperatura si umiditate. In absenta stabilitatii timp de 2-3 zile, dupa plasarea benzii cu adeziv, este bine ca acesta sa fie fixat intr-o alta locatie (mai aproape sau mai departe de fereastra etc.). Benzile adezive uzate trebuie tratate ca deseuri. Daca capcana este complet acoperita de insecte pentru combaterea acestora folositi un produs biocid adecvat, de ex., VACO pentru muste MAX.
Masuri de precautie: Nu agatati direct deasupra produselor alimentare. A nu se lasa la indemana copiilor. Folositi departe de  indemana oamenilor si animalelor. In cazul in care murdariti pielea cu adeziv, spalati-o cu ulei vegetal si apoi cu apa calda cu sapun.

1963
100 Produse

Referinte specifice

Service

Service
Transport gratuit
comenzi peste 2000 lei
0786.80.80.94
Suport Vanzari
Card Reduceri
Pentru clientii fideli
Retur produse
in 48 ore de la primire

Right Banner