VACO PROFESSIONAL, PASTA PENTRU SOARECI SI SOBOLANI, 150G

9,00 lei

Otravă sub formă de pastă în plicuri pentru a lupta împotriva șoarecilor și șobolanilor. Conține Brodifacum - o substanță activă cu acțiune anticoagulantă, care acționează cu întârziere, datorită căreia rozătoarele nu asociază otrăvirea cu otrava cu momentul consumului acesteia.

Cantitate

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Otravă sub formă de pastă în plicuri pentru a lupta împotriva șoarecilor și șobolanilor. Conține substanțe eficiente atrăgătoare care atrag rozătoarele de la distanță, iar forma atractivă de administrare asemănătoare alimentelor proaspete le încurajează să mănânce otrava, ceea ce facilitează și grăbește procesul de deratizare.

Conține Brodifacum - o substanță activă cu acțiune anticoagulantă, care acționează cu întârziere, datorită căreia rozătoarele nu asociază otrăvirea cu otrava cu momentul consumului acesteia.

Adăugarea de substanțe responsabile de mumificare inhibă descompunerea rozătoarelor moarte și previne formarea mirosurilor neplăcute.

Pasta VACO poate fi folosită în interiorul și în jurul clădirilor pentru a proteja sănătatea umană și animală și pentru a proteja produsele și materialele.

Conținutul unei substanțe neplăcute, cu gust amar (Denatonium Benzoate - Bitrex) previne ingerarea accidentală de către copii sau animale de companie.

CONCENTRAȚIE: BRODIFACUM 25ppm

De ce sa cumperi PASTA VACO?
- eficienta ridicata,
- functioneaza pana la 48 de ore
- rozatoarele nu asociaza intoxicatiile cu timpul ingestiei
- otraveste intregul cuib de soareci si sobolani

Produsele biocide trebuie utilizate cu prudență. Înainte de fiecare utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs.

inpa2416
99980 Produse

Referinte specifice

Service

Service
Transport gratuit
comenzi peste 2000 lei
0786.80.80.94
Suport Vanzari
Card Reduceri
Pentru clientii fideli
Retur produse
in 48 ore de la primire

Right Banner