Erbicid total, Agro Glyfo Green, 1 litru

30,00 lei

Agro-Glyfo Green este un erbicid total pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene. Este utilizat si pentru disecarea unor culturi inainte de recoltare. Se aplica pe buruieni rasarite. Primele semne de ofilire ale buruienilor apar dupa 24 de ore dupa aplicare iar in 3 saptamani, in functie de specie, se usuca complet. Solul nu trebuie lucrat si nici plantele taiata, pentru ca erbicidul sa poata ajunge la radacini. Combate toate buruienile si nu este selectiv pentru culturi, de aceea trebuie evitata atingerea acestora cu solutie.

Cantitate

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Descriere produs
*substanta activa: glifosat acid 360 g/l
Agro Glyfo Green este un erbicid total utilizat pentru a combate buruienile cu frunza ingusta cat si cu frunza lata fie ele anuale sau perene. Totodata acesta este utilizat si pentru desicarea anumitor culturi inainte de recoltarea acestora. Pentru a putea aplica erbicidul pe buruieni acesta trebuie sa fie rasarite, iar solul sa nu fie lucrat sau buruienile taiate pentru a face posibila ajungerea erbicidului la radacina acestora. Primele semne apar dupa 24 de ore cand planta incepe sa se ofileasca, iar in maximum 3 saptamani, in functie de tipul buruienii, aceasta va fi uscata complet.
Mod de utilizare
Pentru a se aplica erbicidul este necesar ca buruienile sa fie rasarite, cele anuale sa acopere solul, iar cele perene sa fie stropite pana in faza de inflorire. Numarul maxim de tratamente pe sezon si cultura este de 1-2 tratamente, iar intervalul maxim intre acestea poate fi de 60 de zile.
Pentru ca buruienile anuale dicotile sa fie combatute se impune ca aplicarea erbicidului sa se efectueze atunci cand buruiana se afla in stadiul de 4 pana la 8 frunze adevarate, iar in cazul buruienilor monocotile buruiana sa se afle in stadiul de 3-5 frunze adevarate. In cazul buruienilor perene momentul optim de aplicare este in timpul cresterilor intense cand exista posibilitatea ca erbicidul sa fie translocat in organele subterane ale acestora.
Pentru o erbicidare cat mai eficienta este recomandat ca erbicidul sa fie aplicat cand afara sunt temperaturi cuprinse intre 15 si 25 de grade Celsius, iar umiditatea aerului sa fie ridicata. 
Esentiala in efectuarea tratamentului este conditia meteorologica intrucat in primele 6 ore de la aplicarea erbicidului nu trebuie sa fie precipitatii pentru ca planta sa aiba timp sa absoarba in totalitate erbicidul.
Se utilizeaza intre 30-75 ml erbicid dizolvat in 2-3 litri de apa in functie de tipul culturii.
Dozaj-se recomanda a se utiliza intre 3-4 litri de erbicid pe ha(10000 m2);
Erbicidul se poate aplica utilizand orice tip de echipament conventional de pulverizare.
Volumul de apa utilizat este cuprins intre 150-300 litri apa/ha in functie de zona erbicidata.
2066
999990 Produse

Referinte specifice

Service

Service
Transport gratuit
comenzi peste 2000 lei
0786.80.80.94
Suport Vanzari
Card Reduceri
Pentru clientii fideli
Retur produse
in 48 ore de la primire

Right Banner