Categorii
Publizone - Digital Marketing Agency
Desogen Aero - Dezinfectant MICROAEROFLORĂ
  • Desogen Aero - Dezinfectant MICROAEROFLORĂ
  • Desogen Aero - Dezinfectant MICROAEROFLORĂ
  • Desogen Aero - Dezinfectant MICROAEROFLORĂ

Desogen Aero-Dezinfectant MICROAEROFLORĂ

66,99 lei

Dezinfectant pentru diferite suprafete din aria medicala (pereti, pavimente, mobilier de spital, mese de operatii, paturi, carucioare, containere, ambulante, obiecte sanitare) confectii de cauciuc si materiale textile, instrumentar medical, sticlarier de laborator, aeromicroflora, apa de piscina.

Gramaj
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Substanta chimica : Peroxid de hidrogen

DESOGEN AERO® este un dezinfectant lichid cu actiune bactericida, virucida si fungicida pentru utilizare pe suprafete dure, neporoase si pentru aeromicroflora. 1. Proprietati : - dezinfectant pentru suprafete, instrumentar medical, aeromicroflora si pentru tratarea apei. - dezinfectant pentru dezinfectia terminala a aeromicroflorei (suprafete si volume) pe cale aeriana prin nebulizare sau pulverizare(ceata rece). - nu necesita clatire, nu decoloreaza si nu pateaza suprafetele. - nu contine aldehide, clor, alcool, fenoli, saruri cuaternare de amoniu. - biodegradabil (99,9%). Forma de conditionare: Concentrat lichid Produs biocid Gr.

1 conform anexei V la Regulamentul (UE) nr. 528/2012 TP2- Dezinfectante pentru spatii private si zone de sanatate publica si alte produse biocide- Desinfectarea suprafetelor dure (in domeniul medical si non medical) fara contact cu alimentele TP3- Igiena veterinara TP4- Produse alimentare si hrana pentru animale- Dezinfectante pentru industria alimentara si industria de preparare a furajelor Utilizare: Dezinfectarea aeromicroflorei prin nebulizare/pulverizare Dezinfectarea instalatiilor sanitare (vase de toaleta, chiuvete, etc) prin turnare; Dezinfectarea suprafetelor dure prin pulverizare; Dezinfectarea suprafetelor dure prin stergere cu laveta sau mopul, sau prin spalare; Dezinfectarea echipamentelor si a instrumentelor prin imersare/scufundare/inmuire; Dezinfectant pentru spatii/adaposturi destinate animalelor, pentru igiena veterinara

2. Compozitia la 100g produs: - 5 g Peroxid de hidrogen (CAS: 7722-84-1; EC: 201-186-8)

1138
90 Produse

Referinte specifice

Service

Service
Transport gratuit
comenzi peste 2000 lei
0786.80.80.94
Suport Vanzari
Card Reduceri
Pentru clientii fideli
Retur produse
in 48 ore de la primire

Right Banner

right-banner-02.jpg