Erbicid Total, Agrosar 360 SL, 1L

30,00 lei

Agrosar 360 SL este un erbicid total. Substanta activa folosita este de 360 g/l de Glifosat.

Alte denumiri: Agro-Glyfo Green.

Producator: Ciech Sarzyna SA, Polonia.

Cantitate

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Agrosar 360 SL - erbicid total cu acțiune sistemică. Este absorbit de părțile verzi ale plantelor (frunze, muguri verzi și coaja nelemnoasă), iar apoi este transportat în întreaga plantă și ajunge la părțile ei subterane piese (rădăcini, stoloni etc.), provocând uscarea lor. Primele simptome de acțiune (îngălbenirea și ofilirea) sunt vizibile la 7-10 zile după tratament. Declinul deplin al plantelor are loc după trecerea a 2-3 săptămâni. Temperatura ridicată și umiditatea aerului, precum și radiația solară puternică accelerează acțiunea produsului.

Conținutul substanțelor active:

Glifosat 360 g/l

MOD DE ACȚIUNE

Agrosar 360 SL este un erbicid concentrat, ce se aplica foliar. Este destinat combaterii pirului și altor buruieni monocotiledonate și dicotiledonate (anuale și perene). Se aplica inainte de pregatirea terenului pentru semanat,  înainte de începerea lucrărilor de arătură de după recoltă, în cultivarea merilor, în grădini, miristi, pe parcele cultivate, teritoriile din jurul casei, de-a lungul gardurilor, căilor de acces. Produsul este destinat pentru utilizare cu stropitoare de câmp autopropulsate sau de tip tractor, sau pentru echipamente pentru livadă dotate cu instalație de erbicidat sau stropitoare manuale.

Utilizare:

Buruieni sensibile:

- la doza de 3 l/ha: iarba buruienilor unilaterale, naiul obisnuit, quinoa alba, macul de camp, maruna inodora, erbivor canadian, libelul, amidon batran, traista ciobanului, iarba anuala de lunci

- în doză de 4 l/ha: miriști, violetă de câmp, quinoa albă, mac de câmp, maruna inodoră, iarbă de canapea, agățată, troscot, teacă ciobanească

- in doza de 5 l/ha, printre altele: patlagina, patlagina, mugwor, floarea de colt, iarba buruienilor unilaterale, mustarul de camp, gaina comuna, turla comuna, quinoa mov, quinoa alba, trifoiul alb, maruna inodora, ovazul salbatic, rosu iarbă de crab, iarbă de canapea, mușețel comun, arici, amarant aspru, măcriș comun, măcriș galben, iarbă anuală de luncă, măzică de păsări, măceș cu frunze înguste.

- în doză de 7,5 l/ha, printre altele: pătlagină, pătlagină, floarea de colț, iarbă de buruieni, muștar de câmp, nai, salată violetă, picior de cocos, maruna inodoră, lapte de câmp, păpădie, vergea de aur canadian, ovăz sălbatic, plantă agățată, troscot, cornwort, mușețel comun, gard viu comun, amarant aspru, măcriș galben, mănunchiuri de câmp, iarbă albastră anuală, coada vulpii verde, măzică de pasăre, măzică cu frunze înguste.

- in doza de 7,5/ha aplicat de doua ori, printre altele: muscata mica, muscata rosie, floarea de colt, ranunul târâtor, lindoarea campului, speedwell, musetel comun, coada vulpii verde si altele.

Buruieni cu sensibilitate medie:

- in doza de 3 l/ha: muscata mica, violet stralucitor

- la doza de 5 l/ha: lapte de câmp, urzică comună, viteză, troscot, măcriș de câmp, salcie glandulare

- in doza de 7,5 l/ha: soarba, ciulinul, urzica, turba persana

Contraindicatii:

Agrosar 360 SL nu trebuie utilizat:

- înainte de apariția buruienilor

- pentru plantele bolnave și deteriorate,

- în perioadele de secetă excesivă sau ploi iminente

- în perioada în care temperatura nopții scade sub 5°C

- în timpul vântului

inpa2536
999778 Produse

Referinte specifice

Service

Service
Transport gratuit
comenzi peste 2000 lei
0786.80.80.94
Suport Vanzari
Card Reduceri
Pentru clientii fideli
Retur produse
in 48 ore de la primire

Right Banner