Insecticid pentru paduchi de gaina, KIESELGUR, 100 g

22,00 lei

Kieselgur - Păduchi de Găină este un produs 100% natural, conținând diatomee, având o cantitate de 100g. Acesta este special conceput pentru a fi utilizat prin împrăștiere în diverse zone precum iarbă, curte, cuști de animale etc. Produsul oferă o soluție naturală și durabilă pentru combaterea păduchilor de găină. Cu o perioadă de valabilitate nelimitată, reprezintă o opțiune eficientă și ecologică pentru gestionarea infestărilor.

Cantitate

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Nume Produs: Kieselgur - Păduchi de Găină

Mod de Acțiune Comercial: Kieselgur - Păduchi de Găină acționează ca un remediu natural și non-toxic pentru combaterea păduchilor de găină. Prin împrăștierea uniformă a produsului, se creează o barieră protectoare care previne și controlează infestările de păduchi, contribuind astfel la menținerea sănătății păsărilor.

Explicație Științifică: Diatomeele sunt organisme microscopice fosilizate, cu o structură unică formată din dioxid de siliciu. Acestea sunt inofensive pentru oameni și animale, dar au un impact devastator asupra exoscheletului insectelor dăunătoare.

Modul de Acțiune Științific:

  1. Dehidratarea Păduchilor: Diatomeele absorb uleiurile și grăsimile din exoscheletul păduchilor, ceea ce duce la deshidratarea acestora și, în cele din urmă, la moartea lor.
  2. Aderența la Suprafața Păduchilor: Datorită structurii lor fine, diatomeele se atașează la corpul păduchilor, interferând cu mobilitatea și funcționarea normală.
  3. Prevenirea Infestărilor: Împrăștierea uniformă a Kieselgur - Păduchi de Găină creează o barieră naturală care previne infestările ulterioare, asigurând sănătatea păsărilor.
  4. Ecologic și Sigur: Produsul este o alternativă ecologică, fără substanțe chimice nocive, astfel încât nu pune în pericol sănătatea păsărilor, a omului sau a altor animale.

Utilizare Recomandată:

  1. Împrăștiere în Iarbă și Curte: Kieselgur - Păduchi de Găină se aplică uniform pe suprafețele afectate, inclusiv în zonele frecventate de păsări.
  2. Cuști de Animale: Produsul poate fi utilizat în cuștile de găini pentru prevenirea și controlul infestărilor.

Kieselgur - Păduchi de Găină oferă o soluție naturală și eficientă pentru gestionarea păduchilor de găină, contribuind la menținerea sănătății păsărilor și a mediului înconjurător.

inpa2600
998 Produse

Referinte specifice

Service

Service
Transport gratuit
comenzi peste 2000 lei
0786.80.80.94
Suport Vanzari
Card Reduceri
Pentru clientii fideli
Retur produse
in 48 ore de la primire

Right Banner